French ice cream toast
30 minuter
3 5 1 50 röster

French ice cream toast


Ingredienser

4 pers.

  • 4 skivor Roast’n Toast
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk smör
  • 2 päron, skalade, kokta i sockerlag
  • 2 msk blåbär
  • vaniljglass
  • 2 msk hasselnötter

Tillagning

  1. Blanda vetemjöl och mjölk till en slät smet.
  2. Tillsätt ägg och vaniljsocker.
  3. Låt vila i 20 min i rumstemperatur.
  4. Dela päronen i mindre bitar och ta bort kärnhusen.
  5. Kantskär brödet och vänd det i smeten.
  6. Stek i smör. 
  7. Lägg upp på tallrikar.
  8. Garnera med päronbitar och blåbär.
  9. Lägg på vaniljglass och strö över rostade, grovhackade hasselnötter.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.