Fetaost- och linsröra
15 minuter
5 5 1 0 röster

Fetaost- och linsröra


Ingredienser

4 personer

  • Pågen Surdegskex
  • 150 g fetaost
  • 200 g kokta röda linser
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 2-3 msk olivolja
  • hackad persilja

Tillagning

  1. Mixa fetaosten med linserna till en slät röra och blanda ner citronsaft, pressad vitlök och olivolja.
  2. Lägg i en skål och strö lite hackad persilja över.
  3. Bred på Pågen Surdegskex och servera.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.