Fermenterade mackan
15 minuter
5 5 1 1 röster

Fermenterade mackan

Surkålsmacka med kryddig korv och senapskräm. Senap, surkål, äpple och korv är en oemotståndlig kombination. Här läggs allt samman på en macka vilket passar bra som en lättare lunch- eller kvällsrätt.


Ingredienser

4 port

  • 4 skivor Pågen Surdegsbröd LantToast
  • 150 g färskost
  • ½ dl sötstark senap
  • 2 äpplen
  • 2 dl surkål
  • 50 g blandad sallad eller krasse
  • 500 g valfri korv, gärna kryddig

Tillagning

  1. Blanda samman färskosten med senap. Bre på brödskivorna.
  2. Tärna äpplena. Blanda samman med surkål och sallad eller krasse.
  3. Stek korvarna. Skär i lagom storlek. Fördela på mackorna. Toppa med surkålsblandningen.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.