Färskost med finhackade örter
10 minuter
5 5 1 1 röster

Färskost med finhackade örter


Ingredienser

4 personer

  • Pågen Surdegskex
  • 200 g färskost t ex Philadelphia
  • 2 msk finhackad dill
  • 4 msk fint skuren gräslök
  • salt och peppar

Tillagning

  1. Blanda färskosten med örterna. Vi har valt dill och gräslök, men välj de örter som du tycker bäst om.
  2. Smaka av med salt eller peppar.
  3. Bred på Pågen Surdegskex och servera.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Fler recept med

Andra gillar också

Bruschetta Tonnato Big tuna melt
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.