Croque Adrienne
15 minuter
5 5 1 0 röster

Croque Adrienne

Världen ryms mellan två skivor bröd och vi har gjort en resa bland världens smaker. Genom åren har vi stött ihop med ett antal croques, men få har gjort ett lika starkt intryck som Adrienne. Hon utmärker sig genom en hårfin balans mellan sötma och passion.


Ingredienser

4 portioner

  • 2 bananer
  • 2 passionsfrukter
  • ½ förp (à 350 g) hasselnötskräm
  • 8 skivor surdegsbröd eller levain
  • ½ förp (à 0,5 liter) gräddglass, gammaldags vanilj

Tillagning

  1. Skala och skär bananerna i skivor. Dela och krama ur passionsfrukterna.
  2. Bred hasselnötskrämen på alla brödskivor. Lägg bananskivorna på hälften av bröden och fördela passionsfrukten ovanpå.
  3. Skär glassen i skivor och lägg ovanpå passionsfrukten. Lägg på resten av brödet som lock.
  4. Grilla i mackgrill ca 2 minuter.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.