La Petite Brioche - Citronfrestelse
10 minuter
4 5 1 1 röster

La Petite Brioche - Citronfrestelse

Unna dig en fräsch citronfrestelse med äppelsalsa och krämig cream cheese. Bon appétit!


Ingredienser

La Petite Brioche

Äppelsalsa

  • Äpplesalsa
  • 3 äpplen, olikfärgade
  • Pistagenötter, rostade/hackade
  • 1 lime, obesprutad
  • 1 citron, obesprutad
  • 1 msk socker


Cream Cheese

  • 1 Cream Cheese Naturell
  • 1 citron, obesprutad
  • Vanilj från vaniljstång

Tillagning

Äpplesalsa

  1. Skär äpplena i små bitar.
  2. Riv skalet från limen och tillsätt saften från citronen.
  3. Strö socker över och blanda ingredienserna.
  4. Låt det dra i minst 10 min.


Cream Cheese

  1. Lägg Cream Cheese i en skål.
  2. Riv skalet från citronen över Cream Cheese och tillsätt saften från citronen.
  3. Skrapa av kornen i vaniljstången och lägg i Cream Cheese-blandningen.
  4. Låt stå i kylskåp i minst 15 min före servering.

Fler recept med

Andra gillar också

Kalas-mackan Pop Sticks

Inspiration

La Petite Brioche - Jordgubbsdessert

Somrig dessert doppad i mörk choklad, med skurna jordgubbar, mascarponecreme, vit choklad och mynta. Bon appétit!

La Petite Brioche - Blåbärscreme

Gör en lyxig dessert med blåbärscreme, färska blåbär och riven vit choklad.

La Petite Brioche

Läs mer om La Petite Brioche. Den lilla släta bullen, bakad med vanilj, smör och kärlek.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.