Chokladdoppade gifflar
15 minuter
3 5 1 6 röster

Chokladdoppade gifflar

Somrig dessert med Gifflar och solmogna jordgubbar. Enkelt, men otroligt gott!


Ingredienser

  • Gifflar
  • Choklad
  • Jordgubbar

Tillagning

  1. Smält valfri sorts choklad i en skål över ett vattenbad med kokhett vatten.
  2. Ta bort skålen från vattenbadet och doppa gifflarna i chokladen.
  3. Låt chokladen stelna och garnera gifflarna med små jordgubbsbitar.
  4. Servera och njut!

Lämna en kommentar

5 kommentarer
  • Anna Åsman 06 juli 2017

    Enkelt och gott.

  • Kaj H Köhlquist 20 juli 2017

    Jag har provat både FUN och gifflar. FUN är så fantastiska att de inte behöver blandas med något annat!

  • Erika Norlin 21 oktober 2017

    Det ska va gott att leva:-)

  • Rickard Bergsten 01 november 2017

    Man kan inte fiska utan kaffe och en påse gifflar. Så är det bara.

  • Kenan 01 november 2017

    Mycket gotta jag etter mycket pagen bra firman det duktik baka. Bra till fika brod till alla tea kaffe det er alla.

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.