Burgare med vitlöks- och chilimajonnäs
5 5 1 0 röster

Burgare med vitlöks- och chilimajonnäs


Ingredienser

4 st

  • 4 st Pågen Brioche Gourmet hamburgerbröd 
  • 600g nötfärs 
  • 1 tsk sambal oelek 
  • 1 tsk dijonsenap 
  • 4 blad romansallad 
  • ½ grön zucchini
  • 12 rädisor
  • 1 gul paprika
  • 1 ½ dl majonnäs ½ riven vitlöksklyfta ½ dl chilisauce
  • 1 salladslök

Tillagning

Blanda nötfärs och sambal oelek med salt och peppar i en bunke.
Forma till fyra biffar. Blanda majonnäs med riven vitlök och chilisauce.
Smaka av med salt och peppar.
Grilla biffarna.
Under tiden, riv zucchinin, skiva paprikan, strimla sallads-löken och skiva rädisorna tunt. Bred dressing på både över- och underdel av bröden.
Lägg på de andra ingredienserna i valfri ordning.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.