Bruschetta med Levain
4 5 1 1 röster

Bruschetta med Levain


Ingredienser

4 st

  • 4 skivor Pågen Levain 
  •  ½ ask gula cocktailtomater
  • ½ ask röda cocktailtomater
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • En god olivolja
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar

Tillagning

Gör så här:

Skölj och dela tomaterna på mitten.
Strimla basilikan (spara några blad till dekoration) och blanda med tomaterna.
Ringla över olivolja och smaka av med salt och peppar. 

Rosta brödet i en torr stekpanna.
Gnid in ena sidan av det varma brödet med vitlök.
Dela brödet i trekanter och ringla över lite olivolja.
Fördela tomatblandningen på brödet och ät direkt. 

Lämna en kommentar

1 kommentarer
  • Carina Jansson 07 juli 2018

    Jag tycker att det ser gott ut och har ni andra recept på bröd isåfall vill jag Carina Jansson ha det och pågen bröd är bra tycker jag jag och jag brukar köpa pågen bröd och någon annan bröd som är socker fri

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.