Brasse-mackan
30 minuter
5 5 1 3 röster

Brasse-mackan

Burgare med ost, skinka, kryddig kålsallad och chips.


Ingredienser

  • Hamburgerbröd
  • Oxfärs
  • Vitkål
  • Majonnäs
  • Koriander
  • Chili
  • Vitlök
  • Citronzest
  • Spiskummin
  • Honung
  • Salt
  • Peppar
  • Chips

 

Tips! Blanda även i lök, vitlökspulver, kalvfond i oxfärsen för extra smak.

Tillagning

  1. Blanda oxfärsen med salt, peppar (lök, vitlökspulver samt kalvfond som bonus). Forma till hamburgare och grilla.Lägg på en god skiva ost och skinka.
  2. Strimla vitkålen, smaksätt majonnäsen med färsk koriander, chili, vitlök, citronzest, salt, peppar, spiskummin och honung.
  3. Grilla hamburgerbrödet och montera burgaren med chips i botten.

 

Tips! Servera gärna syrad rödlök eller avokadoröra som tillbehör.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Fler recept med

Andra gillar också

Surf & turf-mackan Bryta bröd-mackan
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.