X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Brasse-mackan
30 minuter
5 5 1 3 röster

Brasse-mackan

Burgare med ost, skinka, kryddig kålsallad och chips.


Ingredienser

  • Hamburgerbröd
  • Oxfärs
  • Vitkål
  • Majonnäs
  • Koriander
  • Chili
  • Vitlök
  • Citronzest
  • Spiskummin
  • Honung
  • Salt
  • Peppar
  • Chips

 

Tips! Blanda även i lök, vitlökspulver, kalvfond i oxfärsen för extra smak.

Tillagning

  1. Blanda oxfärsen med salt, peppar (lök, vitlökspulver samt kalvfond som bonus). Forma till hamburgare och grilla.Lägg på en god skiva ost och skinka.
  2. Strimla vitkålen, smaksätt majonnäsen med färsk koriander, chili, vitlök, citronzest, salt, peppar, spiskummin och honung.
  3. Grilla hamburgerbrödet och montera burgaren med chips i botten.

 

Tips! Servera gärna syrad rödlök eller avokadoröra som tillbehör.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.