Big tuna melt
25 minuter
5 5 1 0 röster

Big tuna melt

Världen ryms mellan två skivor bröd och vi har gjort en resa bland världens smaker. Scones i all ära, men är man hungrig när det är dags för afternoon tea passar en Big tuna melt helt klart bättre.


Ingredienser

Grillade subs med ägg- och tonfiskröra

4 portioner

  • 2 ägg
  • 2 tomater
  • 1 hjärtsallad
  • 1 förp (à 185 g) tonfisk i vatten
  • 1 förp (à 150 g) majskorn
  • salt och peppar
  • 4 Äntligen! Subs
  • 8 skivor hushållsost

Tillagning

  1. Lägg äggen i kokande vatten och koka dem 6 minuter. Spola dem kalla. Skiva tomaterna. Ansa och plocka loss bladen från salladen.
  2. Låt tonfisken och majsen rinna av i en sil. Skala äggen och mosa dem lätt i en bunke. Blanda dem med tonfisken och majsen. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Lägg salladsbladen på underdelarna av bröden. Lägg på tonfiskröran och tomaterna och toppa med osten. Lägg på överdelarna som lock.
  4. Grilla i mackgrill ca 5 minuter.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.