Beef chili sandwich med nachos, salsa och guacamole
30 minuter
5 5 1 1 röster

Beef chili sandwich med nachos, salsa och guacamole

Efter en lång vecka vill man ibland inget hellre än att sjunka ner i soffan med nåt gott att äta. Den här mackan är lite som en kombination av två andra fredagsfavoriter: tacos och burgare. Lika svårslaget som det låter!


Ingredienser

4 portioner

  • 370 g beef chili
  • ca 20 nachos
  • 4 skivor bröd, Pågen Längtan
  • 125 g färskost
  • 2 dl riven cheddar och mozzarella


Till servering

  • Nachos, majssalsa, guacamole och korianderyoghurt (se recept)

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Värm chilin enligt anvisningen på förpackningen och smaka av med påsen med torra kryddor.Krossa nachosen lätt.
  3. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred på färskosten och lägg på chili, nachos och ost.
  4. Sätt in mitt i ugnen ca 3 minuter.
  5. Servera med nachos, majssalsa, guacamole och korianderyoghurt.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.