Aubergineröra till surdegskex med lammrostbiff
20 minuter
3 5 1 1 röster

Aubergineröra till surdegskex med lammrostbiff


Ingredienser

(10 pers)

  • 10 st Surdegskex Basilika Oregano

 

Aubergineröra

  • 1 aubergine
  • 1 finhackad tomat
  • ½ finhackad gul lök
  • ½ finhackad vitlök
  • Olivolja
  • 1 krm timjan
  • 1 dl olivtapenade
  • Färsk persilja

Tillagning

  1. Dela auberginen på längden, blanda tomat, lök, vitlök, timjan, lite olivolja, salt, peppar och fördela det på auberginen.
  2. Rulla in i folie och baka av i ugn tills den är mjuk.
  3. Gröp därefter ur aubergineköttet, mixa med olivtapenade och persilja.
  4. Lägg en skiva lammrostbiff på varje kex, klicka på röran och garnera gärna med ärtskott.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.