Ärtcrème med västerbottensost
15 minuter
5 5 1 1 röster

Ärtcrème med västerbottensost


Ingredienser

(10 pers)

  • 1 påse Surdegskex Naturell
  • 200 g gröna ärtor
  • 150 g riven västerbottensost
  • 50 g rostade solroskärnor
  • ½ vitlöksklyfta
  • Citronsaft
  • Olivolja
  • Ev. 1 dl majonnäs

Tillagning

Mixa ärtor med vitlök, västerbottensost, solroskärnor och efter smak lite olivolja, citronsaft, salt och peppar, till en slät röra. Vill du ha den krämigare, tillsätt lite majonnäs.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.