Äggröra med keso på rostat rågbröd
10 minuter
5 5 1 0 röster

Äggröra med keso på rostat rågbröd

Har du testat att göra äggröra på kokt ägg och keso? Gott, enkelt och laddat med protein. Ägget kan kokas i förväg och är enkelt att ta med till jobbet.


Ingredienser

1 port

  • 1 ägg
  • 2 msk keso
  • ½ msk hackad gräslök
  • Örtsalt
  • 1 skiva Pågen Rågbröd
  • 1 tsk smör
  • Några salladsblad, förslagsvis, frissé, lollo rosso eller isbergssallad

Tillagning

  1. Lägg ett ägg i en kastrull med vatten. Låt koka upp och koka sedan på medelvärme i ca 5-7 min (beroende på hur löskok du vill ha ditt ägg). Ta av kastrullen från plattan och spola ägget med kallt vatten. Häll av vattnet.
  2. Mosa samman ägget och keson med en gaffel. Blanda om du vill ner hackad gräslök. Smaka av med örtsalt.
  3. Rosta brödet i brödrost. Bre på smör och lägg på sallad. Toppa med äggröran och lite extra gräslök.

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.