#närodlat

Ropen skalla, surdegsbröd åt alla!

Färskt, gott bröd till många människor – det brinner vi för på Pågen. Därför är det extra roligt att nu vara först i Sverige med att lansera ett levain som blir tillgängligt i butiker i hela landet.
Trenden går mot att äta både gott och nyttigt, och gärna mat med rena och enkla ingredienser av lokalproducerade råvaror. Vårt nya levain är ett osötat bröd som är bakat utan konserveringsmedel och innehåller endast vetemjöl, vatten, surdeg, malt av korn, jäst och salt. Vi är stolta över att kunna sätta den nya Från Sverige-märkningen på förpackningen, för att visa att brödet är bakat av vete från skånska bönder och att mjölet har malts i vår egen kvarn, Lilla Harrie Valskvarn.
Här kommer tips på goda mackor som passar fint att göra med vårt nya levain – oavsett var du befinner dig i landet. Smaklig spis! https://pagen.se/recept/sweet-marley/

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.