X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Pågen deltar i Nordic Rye Forum

Råg är ett spannmål fullt med olika nyttigheter – till exempel en naturligt hög fiberhalt jämfört med alla andra spannmål, och lägre mängd sockerarter. Även om vi på Pågen har bakat gott bröd sedan 1878 och har massor med bagarkunskap, vill vi alltid lära oss mer. Därför är vi med i Nordic Rye Forum, en plattform som initierats av nordiska forskare med intresse för råg och hälsa. Forumet sprider resultat från studier om råg och hälsa, och formulerar morgondagens forsknings- och innovationsområden. För att gå från forskning till hälsosamma och goda livsmedel för konsumenter innefattar Nordic Rye Forum samarbete med nordiska livsmedelsindustrier som har ett intresse för råg och hälsa, däribland Pågen. Här kan du läsa mer

 

Heta ämnen

I skafferiet

Kontakt

Anna Säfström Informatör/Communication Officer
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.