##helalinfrön

Bara hela linfrön i Pågens bröd

Kanske har du läst i media om larmrapporter kring krossade linfrön de senaste dagarna? I så fall kan det vara bra att känna...

Läs mer

Bröd från Sverige - en bra grej

På Pågen har vi nyligen valt att märka vårt färska bröd med Från Sverige-märket. Anledningen är enkel – vi vet att våra konsumenter...

Läs mer
#almedalen

Om dieter, balans i livet och matglädje

Varje dag ringer, mejlar, twittrar, facebook-ar eller instagrammar människor till oss på Pågen, med funderingar, synpunkter,...

Läs mer
#almedalen
Anna Säfström

När "fritt från" är det nya ätandet - vad blir kvar på tallriken?

Det frågade vi oss i tisdags när vi på Pågen anordnade seminarium i Almedalen.

Läs mer
#CSR
Anna Säfström

Koll på kanel

Bakar man många gifflar går det åt en del kanel. Och bakar man med kärlek vill man vara säker på att kanelen odlats och skördats...

Läs mer
#tillsistasmulan
Anna Säfström

Låt gårdagens grillmiddag bli dagens lunchmacka!

Grillade du igår? Och funderar du på vad du ska göra av resterna som blev över efter middagen?

Läs mer

Med anledning av SVT Dolds program om surdegsbröd

SVT Dold ifrågasätter i sitt senaste program våra surdegsbröd och menar att brödet innehåller...

Läs mer
Anna Säfström

Pågen lanserar bröd som inte smular - Roast'n Toast Smulfritt

April, april! Det är klart att bröd ska smula - det hör ju till :). Som många av er gissat var...

Läs mer
Anna Säfström

Fira våffeldagen med våffelmackor till middag

Äntligen är det våffeldagen! Här på Pågen gillar vi våfflor men vi gillar även våffeljärnet. För vem har egentligen sagt...

Läs mer
#fettisdagen
Anna Säfström

En snabblektion i semmelkunskap

Idag är det Fettisdagen och vi uppskattas äta runt 5 miljoner semlor här i Sverige. Semlan är ett traditionsrikt bakverk...

Läs mer
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.