#tillsistasmulan
Anna Säfström

Restmat är festmat!

Vi slänger allt mindre mat i Sverige. Det visar en ny kartläggning som Naturvårdsverket låtit göra. Även om hushållen enligt...

Läs mer
#engagemang
Anna Säfström

Bröd som gör skillnad.

Vissa dagar känns det extra meningsfullt att arbeta med bröd, eftersom bröd på många olika sätt kan göra skillnad. En macka...

Läs mer
#ekologisk
Anna Säfström

Ekologiskt eller konventionellt, eller både och?

Alldeles nyss landade Pågens allra första ekologiska bröd i brödhyllorna...

Läs mer
Anna Säfström

Bakom varje god macka finns en klok bonde.

Bor man i Skåne ser man dem nästan dygnet runt så här års – skördetröskorna. För ett par veckor sedan började skörden på...

Läs mer
#matsvinn
Anna Säfström

Släng inte bröd i onödan

En sak vi är särskilt stolta över på Pågen är att vi kan baka gott bröd som håller sig färskt flera dagar utan konserveringsmedel....

Läs mer
#smörgåstårta2015
Anna Säfström

En historisk och en ny smörgåstårta

Smörgåstårtan är en svensk klassiker som har funnits på festbord i, ja hur många år är det egentligen? Det pågår nämligen...

Läs mer
#barkbröd
Anna Säfström

Är barkbrödet på väg tillbaka?

Det är inte så många år sedan vi drygade ut mjölet med bark för att mätta hungriga magar. Barkmjölet hade sina fördelar –...

Läs mer
#almedalen2015
Anna Säfström

Mat engagerar i Almedalen

För andra året i rad har vi på Pågen varit på plats i Almedalen under politikerveckan som nu pågår. Där ordnade vi i tisdags...

Läs mer
#almedalen2015
Anna Säfström

Varför har det blivit så komplicerat att äta?

Som konsument översköljs man av kostråd, trender och dieter - att hitta rätt bland alla råd har blivit nästan omöjligt och...

Läs mer
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.