##kretslopp #återvinning #jästeri #returbröd

Kretslopp, returbröd och jästtillverkning

Vi på Pågen tycker att matsvinnet är en av de viktigaste hållbarhetsfrågorna. Därför bryr vi oss om genom att ta ett helhetsgrepp...

Läs mer
##surdeg

Lördagen den 14 april – Surdegens dag

Alla pratar om surdeg nuförtiden, och idag är det Surdegens dag, men vad är surdeg egentligen? Surdeg är en blandning av...

Läs mer
##Färskt
Anna Säfström

Färskt är gott!

90 % av konsumenterna anser att ett påsförpackat bröd ska vara färskt när man köper det. Det tycker vi också. Därför bakar...

Läs mer
##nordicryeforum
Anna Säfström

Pågen deltar i Nordic Rye Forum

Råg är ett spannmål fullt med olika nyttigheter – till exempel en naturligt hög fiberhalt jämfört med alla andra spannmål,...

Läs mer
Anna Säfström

Ropen skalla, surdegsbröd åt alla!

Färskt, gott bröd till många människor – det brinner vi för på Pågen. Därför är det extra roligt att nu vara först i Sverige...

Läs mer
##helalinfrön

Bara hela linfrön i Pågens bröd

Kanske har du läst i media om larmrapporter kring krossade linfrön de senaste dagarna? I så fall kan det vara bra att känna...

Läs mer

Bröd från Sverige - en bra grej

På Pågen har vi nyligen valt att märka vårt färska bröd med Från Sverige-märket. Anledningen är enkel – vi vet att våra konsumenter...

Läs mer
#almedalen

Om dieter, balans i livet och matglädje

Varje dag ringer, mejlar, twittrar, facebook-ar eller instagrammar människor till oss på Pågen, med funderingar, synpunkter,...

Läs mer
#almedalen
Anna Säfström

När "fritt från" är det nya ätandet - vad blir kvar på tallriken?

Det frågade vi oss i tisdags när vi på Pågen anordnade seminarium i Almedalen.

Läs mer
#CSR
Anna Säfström

Koll på kanel

Bakar man många gifflar går det åt en del kanel. Och bakar man med kärlek vill man vara säker på att kanelen odlats och skördats...

Läs mer
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.