15 minuter
1 5 1 1 röster

Brunchfest-mackan

Varmrökt lax och äggröra med wasabisting.


Ingredienser

4 portioner

  • 4 skivor Längtan
  • 4 msk smör
  • 200 g varmrökt lax
  • 4 ägg, hårdkokta
  • 2 msk grekisk yoghurt
  • 1 tsk wasabi
  • ½ tsk dill, finhackad
  • ½  krm salt
  • ½  krm svartpeppar
  • 30g ruccola
  • ½  gurka
  • ½ ask smörgåskrasse

Tillagning

  1. Mosa de hårdkokta äggen grovt i en skål, rör ner wasabi, grekisk yoghurt, dill, salt och peppar.
  2. Bred smör på bröden och lägg på generöst med långa skivor gurka och ruccola.
  3. Fördela äggröran över bröden och toppa med varmrökt lax som du delat i mindre bitar.
  4. Toppa med krassen och servera.

 

TIPS!
Servera gärna en sallad som ett grönt tillbehör till mackan!

Lämna en kommentar

0 kommentarer

*Obligatoriska fält. Din e-post kommer inte att visas i kommentarsfältet och vi kommer inte att använda din e-post i marknadsföringssyfte.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.