X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Vitlökssticks
20 minuter
3 5 1 1 röster

Vitlökssticks


Ingredienser

(10 pers.)

  • Surdegsbröd LantGoda
  • 1 msk olivolja
  • 1 nypa flingsalt
  • 1 skalad, delad vitlöksklyfta

Tillagning

  1. Skär 10 brödstavar, ca 6 x 1,5 cm och lägg på bakplåtspapper.
  2. Droppa över en god olja, flingsalt och gnugga med vitlöksklyftor.
  3. Torka på 100 grader i ugn (utan fläkt) i ca 15–20 min tills de blivit krispiga.
  4. Servera över ett glas med kyld gazpacho-soppa.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.