X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Varm macka med rökt kyckling, grönsaksstavar och ketchupdipp
30 minuter
3 5 1 22 röster

Varm macka med rökt kyckling, grönsaksstavar och ketchupdipp

Den där tiden på dygnet när tröttheten och hungern liksom…krockar. Då passar det med en riktig klassiker – och en enklare variant ifall nån i familjen har lite andra preferenser.


Ingredienser

4 portioner, under 30 minuter

Ketchupdipp

  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk ketchup
  • salt
  • 8 skivor rökt kyckling
  • 8 skivor ost
  • 8 skivor Surdegsbröd LantGoda

Till servering

  • Grönsaksstavar av t ex gurka, morot och paprika

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Ketchupdipp: Rör samman samtliga ingredienser och smaka av med salt.
  3. Fördela kyckling och ost på hälften av bröden. Lägg på resten av bröden som lock.
  4. Grilla i mackgrill ca 6 minuter tills osten har smält.
  5. Servera mackorna med ketchupdipp och grönsaksstavar.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.