X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Tex mex sub
30 minuter
3 5 1 1 röster

Tex mex sub

Ofta är det roligt att dela en måltid med andra, men ibland vill man bara vira in sig i täcket och äta sin macka i fred.


Ingredienser

4 portioner

Vitlöksyoghurt

  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl matyoghurt
  • salt

Fyllning

  • 1/2 förp (à 350 g) köttbullar
  • 3 dl (ca 150 g) riven ost
  • 1 1/2 msk köftekrydda
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 krm salt
  • 1 dl rostad lök
  • 8 skivor Surdegsbröd
  • LantGoda

Till servering

  • Snacksgurka och feferoni

Tillagning

  1. Vitlöksyoghurt: Skala och riv vitlöksklyftan och rör ihop med yoghurten. Smaka av med salt.
  2. Fyllning: Skiva köttbullarna och blanda med ost, köftekrydda, cayenne, salt och lök i en bunke.
  3. Fördela blandningen på 4 skivor bröd och lägg på resten av bröden som lock.
  4. Grilla i mackgrill ca 6 minuter tills osten har smält.
  5. Dippa mackorna i vitlökdippen och servera med snacksgurka och feferoni.

 

Receptet är framtaget av Pågen i samarbete med ICA.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.