X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Subs med pulled kyckling
15 minuter
4 5 1 1 röster

Subs med pulled kyckling


Ingredienser

4 pers.

  • 4 st Pågen Subs
  • 2 msk cream cheese
  • 1 bröst från en grillad kyckling (ska vara varmt)
  • 1 dl böngroddar
  • 1/2 dl ärtskott
  • 1/2 dl alfagroddar
  • 1 st tunt skuren vårlök
  • 1 tsk stark chilisås
  • 4 msk hoisinsås
  • 1 msk sesamolja
  • 6 st tunt hyvlade rädisor
  • 4 msk rostade solroskärnor
  • 2 rågade msk rostade
  • pumpakärnor

Tillagning

  1. Stryk cream cheese på brödens ovan- och underdelar.
  2. Lägg kycklingbröstet i en bunke och riv det till trådar med en gaffel.
  3. Lägg i groddar, ärtskott, vårlök och de rostade fröna.
  4. Smaka av med chilisås, hoisinsås, salt och peppar. Blanda väl och fördela ”röran” på bröden.
  5. Rulla in i smörpapper och dela varje sub i två delar.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.