Vi på Pågen älskar bröd och det präglar allt vi gör. Våra produkter finns hos många människor både morgon, middag och kväll.
Ett förtroende vi ser ödmjukt på och som vi arbetar för att upprätthålla varenda dag. Att baka med kärlek betyder för oss att ha omtanke om råvaror, om våra medarbetare, om våra konsumenter och om våra gemensamma resurser.
Pågen har bakat bröd i över 140 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap kring bröd och bakning – allt från matnyttiga tips för hemmabagaren till intressanta fakta om bröd, förvaring och hälsoaspekter.
Våra härliga recept ger dig uppslag till dagens alla måltider och idéer på hur man kan ta tillvara bröd som börjar bli gammalt.
Vi gillar alla olika - och det är det som är så härligt. Pågen vill vara en hjälpande hand till en vardag fylld av goda stunder och smaker. Våra bröd gör alla måltider bättre. Därför har vi allt från nyckelhålsmärkta, osötade bröd till Gifflar och skorpor. Hos oss finns något för alla.
Smörrebröd är danskarnas klassiska öppna macka med olika toppings. Ofta använder man det som råkar finnas hemma och påläggen kan kombineras i det oändliga. Här har Keyyo gjort sin variant med svenska smaker.
Ingredienser
Pågen Lingongrova
Kalla kokta potatisar
Köttbullar
Rödbetsgroddar
Ärtskott
Pumpakärnor
Lingonsylt
Smör
Tillagning
Gör så här
Bred smör på en skiva Lingongrova och lägg på några ärtskott.
Skiva potatisen och dela köttbullarna på mitten och lägg dem på brödet.
Toppa med rödbetsgroddar, pumpakärnor och några klickar lingonsylt.