Keyyos danska smörrebröd
5 5 1 0 röster

Keyyos danska smörrebröd

Man tager vad man haver och vill man göra en dansk lycklig väljer man stekt fisk på toppen. Ett perfekt sätt att göra en riktig restfest!


Ingredienser

  • 1 skiva Pågen Kärnsund
  • 2 fiskpinnar (som blivit över vid tidigare middag)
  • Remouladsås (köpt eller improviserad med hackad ättiksgurka, majonnäs, persilja, curry, salt och peppar)
  • Salladsblad
  • Tomat
  • Persilja
  • Smör

Tillagning

Gör så här:

  1. Rosta en skiva Kärnsund och bred på smör.
  2. Lägg på några salladsblad och sedan ett par skedar remouladsås.
  3. Värm på fiskpinnarna i stekpannan och lägg på mackan.
  4. Toppa med ytterligare lite remoulad, hackad tomat och persilja.

Se Mer än en macka-filmen