Hamburgare med Brioche Gourmet Hamburgerbröd
25 minuter
3 5 1 1 röster

Hamburgare med Brioche Gourmet Hamburgerbröd


Ingredienser

4 port.

  • 4 Brioche Gourmet Hamburgerbröd
  • Saltgurka
  • Romansalladsblad
  • 4 skivor knaperstekt bacon
  • 4 ringar rå rödlök
  • 4 skivor cheddarost (den mörkare rödaktiga)
  • Burgare
  • 500 g nötfärs, gärna högrevsfärs
  • 1 msk chipotlepasta (finns i tacohyllan)
  • 2–3 msk vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • Smör till stekning

Tillagning

Gör så här

  1. Blanda färs med chipotlepasta, salt och peppar.
  2. Forma till fyra burgare med blöta händer.
  3. Stek i smör 3–4 minuter på varje sida.
  4. Lägg på ostskivor mot slutet av stekningen.
  5. Montera burgare med sallad, saltgurka, en ring rödlök, bacon och valfri dressing.
  6. Rulla in i smörpapper.
Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.