X

Just nu håller vi på att bygga om och uppgradera pagen.se och det kan innebära att en del sidor inte laddar upp som de ska. Är det någon information du inte kommer åt, så kontakta oss gärna via konsumentforum@pagen.se, så hjälper vi dig. Vi jobbar på så fort vi kan och hoppas på ditt överseende under tiden.

Burgare med vitlöks- och chilimajonnäs
5 5 1 0 röster

Burgare med vitlöks- och chilimajonnäs


Ingredienser

4 st

  • 4 st Pågen Brioche Gourmet hamburgerbröd 
  • 600g nötfärs 
  • 1 tsk sambal oelek 
  • 1 tsk dijonsenap 
  • 4 blad romansallad 
  • ½ grön zucchini
  • 12 rädisor
  • 1 gul paprika
  • 1 ½ dl majonnäs ½ riven vitlöksklyfta ½ dl chilisauce
  • 1 salladslök

Tillagning

Blanda nötfärs och sambal oelek med salt och peppar i en bunke.
Forma till fyra biffar. Blanda majonnäs med riven vitlök och chilisauce.
Smaka av med salt och peppar.
Grilla biffarna.
Under tiden, riv zucchinin, skiva paprikan, strimla sallads-löken och skiva rädisorna tunt. Bred dressing på både över- och underdel av bröden.
Lägg på de andra ingredienserna i valfri ordning.

Pågen använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Läs mer om cookies.